maanantai 23. tammikuuta 2017

MATKAMUISTOJA KOKKOLASTA

Länsipuisto Basket - UIFK 93-48 (28-9, 17-21, 20-9, 28-9)

UIFK: Maaninka 15, Jokikokko 14, Hiekkataipale 12

Kolmoset: Maaninka 3, Jokikokko 2, Lehtinen 1

Kun ei riittänyt, niin ei riittänyt. Otteluraportti on tänään poikkeuksellisen lyhyt. Pahasti vajaamiehisenä (-mielisenä) Kokkolaan sarjajohtajan vieraaksi matkannut UIFK sai odotetun mukaiset löylyt lehdettömien vihtojen kera. Ei auttanut edes toisessa autossa kuunneltu Paula Koivuniemi, saati sitten huoltoaseman kädenkuivaajalla lämmitelty heittoranne. Jo alkulämmittelyn aikana, nähtyään UIFK:n säälittävän pienen rosterin kokkolalaiset haistoivat veren. Oululaisilla oli vastassaan koko kentän prässi ja peli oli käytännössä ohi ensimmäisen jakson jälkeen, vaikka toinen jakso menikin UIFK:n nimiin.

"Ollin (Siponen) mukaan jenkkisteppiin hävittiin. Eurostepille oltaisiin vielä pärjätty", avausviisikossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelannut Niko Lehtinen kommentoi.

Vaikka Levin rinteiltä asti huudeltiin live-streamien perään, eivät suksisankaritkaan tätä näytelmää olisi pystyneet katsomaan. Toivottavasti omatunto soimaa edes vähäsen.

Jos jotain hyvää haetaan, oli tämäkin ottelu hyvää oppia paikalla olleille sinivalkoisille. Lisäksi joukkuehenkeä saatiin hiottua uomiinsa muun muassa yhteisen ruokailun merkeissä. Kaikilla oli mainio mahdollisuus kertoa kuulumisia ja purkaa tuntojaan. Lähinnä pöydän ääressä puhuttiin ihmisen ja luonnon nykyisin niin kieroutuneesta suhteesta, mihin liittyen äänen painot olivat jykevimmillään kotieläintaloudesta puhuttaessa. Kenenkään ruokahalut eivät tiettävästi menneet kokonaan.

UIFK:lla on vielä mahdollisuudet sijoittua ensimmäisellä kaudellaan kuntosarjassa neljän parhaan joukkoon, mutta voimasuhteita on tällä hetkellä vaikea arvioida joukkueiden vaihtelevista pelimääristä johtuen. Sarjataulukkoon voi tutustua Koripalloliiton sivuilla:

UIFK:n seuraava ottelu pelataan 31.1, jolloin kotiluolassa Professorintiellä vastaan asettuu ONMKY kaikki. Edellisellä kerralla ynniläiset olivat parempia kolmella pisteellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti