keskiviikko 8. marraskuuta 2017

UIFK:N LAUANTAIN OTTELU SIIRRETTY - HARJOITUKSISSA VÄKIVALTAA

UIFK:n seuraava ottelu, joka oli määrä pelata lauantaina 11.11 ONMKY Kaikkia vastaan, on siirretty. Uusi pelipäivä on sunnuntai 26.11. Näin ollen seuraava ottelu on 19.11 pelattava Oulun Tarmo-UIFK, jolloin pelipaikkana toimii Tuiran koulu.

On mahdollisesti siunaus, että lauantain ottelu siirtyi, sillä joukkueen sisällä kuohuu jälleen kerran. Pasi Vartiainen jätettiin edellisestä ottelusta tylysti syrjään, vaikka osa kannattajista ja yksi mediavastaava ehti jo panna fanipaidat tilaukseen. Ottelun jälkeen kulisseissa alkoi velloa. Arvovaltaiset henkilöt ottivat rajusti kantaa Vartiaisen puolesta ja miehelle omistettu Pro Backhand –liike näki päivänvalon. Taustavoimat pelkäävät, että Pasin syrjiminen ajaa joukkueen hallitsemattomaan kaaokseen. Myös pelko tiettyjen sponsoreiden kaikkoamisesta on vahvasti läsnä. Joukkueen sisällä Vartiaisen asema on kaikkea muuta kuin mutkaton, sillä treeneihin palattuaan mies sai kovaa ja hyvin kyseenalaista kohtelua osakseen. Ensin häntä vedettiin suoraan sanottuna turpaan, minkä jälkeen varpaatkin tallottiin verille. Tästä huolimatta Vartiainen taisteli ja upotti mykistävästi lukuisia kolmosia telojiensa naamaan. Vartiaisen luontoa ei todellakaan kyetty kukistamaan ja mies esiintyikin toimittajille päättäväisenä, jopa uhmakkaana:

”Verta ja hikeä on vuodatettu UIFK:n eteen. Kyyneleet jäivät puuttumaan, vaikka Marko löi turpaan. Joku voisi ymmärtää tämän vihjeeksi, minä en.”

Vartiaisen verinen varvas valmiiksi hoitavassa hikisessä sukkahauteessa.

Vartiainen selvisi varvasvammastaan ilmeisesti säikähdyksellä, sillä illalla hänet nähtiin jo paikallisen discon tanssilattialla hyvävoimaisena. Tavoitimme Marko Korhosen kommentoimaan väitettyä turpaanlyöntiä:

”Mä mitään lyöny. Toivotin vaan pitkästä aikaa tervetulleeksi treeneihin.”

Jäämme seuraamaan, onko harrastekoripalloon pesiytynyt väkivallan, ahdistelun, kiusaamisen ja syrjinnän likainen kulttuuri. Jäämme myös seuraamaan, onko Pasille suositeltu sukkahaudutus (treenisukkaa ei poisteta loukkaantuneesta jalasta ainakaan viikkoon) tehonnut ja parantanut varpaan. Onko Vartiainen seuraavassa pelissä UIFK:n kokoonpanossa? Mahdotonta sanoa varmasti, mutta ainakin ankarana joukkueenjohtajana tunnettu Juha Karjalainen heltyi säälimään miestä:

"Pasin näytöt on annettu ja livestriimin varmistamiseksi suosittelen kapteenille häntä seuraavaan peliin kokoonpanoon."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti